Comodo

Comodo Asunnot Oy on keskittynyt tarjoamaan kodikkaasti kalustettuja asuntoja väliaikaismajoitukseen Pääkaupunkiseudulla ja Tampereella.  Tarjoamme erikokoisia ja -tasoisia asuntoja juuri sinulle sopiville aikajaksoille, helposti ja nopeasti.

Comodo tarkoittaa Italiaksi ”mukavaa” ja erityisesti tätä mukavaa, kodinomaista asumista haluamme tarjota teille. Asuntomme soveltuvat kaikille, jotka arvostavat pidempiaikaisessa majoituksessa kodinomaisuutta, vaivattomuutta ja raikkautta.  Jokaisesta asunnosta löytyy astiastolla ja tarvittavilla ruoanlaittovälineillä varustettu keittiö. Valtaosassa asuntoja on myös pyykinpesukone.  Ole kuin kotonasi, voit asua ja ruokailla sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Businessmatkustaminen / Tutkimustyö

  • Oletko työmatkalla tai onko yrityksellenne tulossa projektityöntekijä? Oletko vierailevana tutkijana yliopistolla ja tarvitset asunnon? Tarjoamme kodinomaista asumista eri puolilla Pääkaupunkiseutua ja Tamperetta. Valitse asunto joka on lähinnä työpaikkaasi tai haluamallasi asuinalueella. Mikäli et löydä sopivaa asuntoa olethan meihin yhteydessä, niin voimme mahdollisuuksien mukaan järjestää sopivan asunnon.
  • Suurimmassa osassa asuntoja on valaistu työpiste. Internetyhteys on saatavilla kaikkiin asuntoihin.
  • Tarvittaessa asunnoissa voi pitää pienimuotoisia kokouksia. Tarvitsetko kokoustarvikkeita? Olethan yhteydessä meihin, niin järjestämme asian.

Komennusmies

  • Oletko mukana projektihankkeessa tai tarvitsetteko majoitusta useammalle työmiehelle?  Asunnoissamme on mahdollista majoittaa useampi henkilö ja laittaa ruokaa sekä pestä pyykkiä. Tarvitsetteko projektin ajaksi useamman asunnon käyttöönne? Olettehan yhteydessä niin suunnitellaan teille paras mahdollinen majoitusratkaisu.

Remonttia paossa

  • Oletko remontoimassa omaa kotiasi, tai yllättikö remontti ja joudut muuttamaan väliaikaisesti pois? Ei hätää, meillä on tarjota sinulle kodinomainen väliaikainen asumisratkaisu. Tarvittaessa saat avaimet käteesi vielä samana päivänä.

Matkalla

  • Oletteko matkailemassa tai turistina kaupungissa?  Haluatteko keskittyä nähtävyyksiin omaan tahtiinne ilman aikataulutettuja aamiaishetkiä ja ahdasta hotellihuonetta? Onko teitä useampi henkilö tai perhe ja haluatte viettää aikaa toistenne kanssa sekä säästää asumiskustannuksissa? Asuntomme soveltuvat erinomaisesti lyhyempiinkin majoituksiin (minimi 4 vrk). Kaikki asuntomme sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella tai kävelymatkan päässä keskustan nähtävyyksistä.

Vierailulla

  • Oletko tervehtimässä sukulaisia tai ystäviä, mutta et halua rasittaa heitä vaatimalla majoitusta? Onko omaisesi sairaalassa ja haluat olla mahdollisimman lähellä häntä? Comodolla on ratkaisu tähän. Väliaikaisessa asunnossa voi majoittua vaikka koko perhe ja tarvittaessa voitte pyytää lisäsänkyjä. Olette lähellä sukulaisia tai ystäviä ja asuminen on tilavampaa sekä edullisempaa kuin hotellissa.

Yritys

  • Onko yrityksellänne jatkuva tarve majoittaa työntekijöitä? Haluatteko säästyä vaivalta ja keskittyä ydinliiketoimintaanne? Olettehan yhteydessä ja voimme pohtia sopivaa ratkaisua juuri teidän majoitustarpeisiinne.

 Comodo majoittaa mukavasti, olet sitten työmatkalla tai komennuksella, remonttia paossa tai matkailijana. Ota ystävällisesti yhteyttä.

Kuvahaun tulos haulle facebook icon

Heti vapaat asunnot
Hopeatie, Pohjois-Haaga Helsinki Hinta alkaen 553 €/viikko Laske hinta
Kelohongantie, Espoo Espoo Hinta alkaen 532 €/viikko Laske hinta
Papinkatu,Pyynikki Tampere Hinta alkaen 385 €/viikko Laske hinta
Sepänkatu, Tampere Tampere Hinta alkaen 308 €/viikko Laske hinta
NÄYTÄ KAIKKI VAPAAT ASUNNOT (5 kpl)